Vi søger økonompraktikanter

med Ingen kommentarer

​Brænder du for at arbejde med data og levere analyser der kan udvikle samfundet?

​​​Så er du måske vores nye praktikant. Vi har skabt Højbjerre Brauer Schultz for at levere viden, der kan udvikle velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter en dygtig praktikant, som brænder for at lave dataanalyser, der sætter dagsordenen på bl.a. beskæftigelses- og uddannelsesområdet.

​​Hvem er du?

​​Du læser en økonomi på universitetet (stud.polit., stud.oecon. el.lign.) og er blandt de bedste på din årgang.

​​Du brænder for at arbejde med data og anvende statistiske metoder til at skabe evidensbaseret viden på et stærkt fagøkonomisk grundlag. Du har desuden lyst til at blive en del af det stærkeste konsulentmiljø i branchen. Herudover kan du nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • ​Du formår at omsætte data til viden
  • Har interesse i og gerne kendskab til beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervsområdet
  • Er analytisk skarp
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Har lyst til at udarbejde analyser, der skaber værdi for vores kunder
  • Kan lide at færdes i et dynamisk miljø, hvor der ofte er fart på

​Hvad tilbyder vi?

​​I Højbjerre Brauer Schultz vil du komme til at arbejde i et ambitiøst og hurtigt voksende konsulenthus. Vi er ca. 20 medarbejdere med et tårnhøjt fagligt ambitionsniveau, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne.

​​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret. Men ​uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en ​arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

​​

Vi lægger sammen med dig en konkret plan for din praktik

Du vil blive en del af dagligdagen i Højbjerre Brauer Schultz og indgå som en del af teamet på projekter. Vi lægger i dialog med dig en konkret plan for dit praktikforløb, så du lærer forskellige ting – både fagligt og hvad det vil sige at være konsulent. Du vil bl.a. arbejde med:

  • ​ Udvikling af opgaveløsninger, der inddrager de nyeste metoder og data
  • Forskellige former for kvantitative analyser, herunder big data- og registeranalyser
  • Præsentation af resultater og udarbejdelse af rapporter
  • Tilbudsskrivning og deltagelse i kundemøder

​Vi kan matche dine forventninger til et spændende arbejde, hvor vi løbende har fokus på at udvikle dine kompetencer, så du udvikler dig fagligt og personligt og øger din markedsværdi. Vi giver dig desuden mulighed for at være med på opgaver, som du har særlig interesse for, og som fx er relevante for dit studie. Du får en fast vejleder under dit praktikforløb.

​Vi tilbyder 6.000 kr. om måneden, frokostordning og stiller en bærbar PC til rådighed. Praktikperioden løber fra 1. september 2020 til 30. januar 2021 (eller efter nærmere aftale).

Ansøgning

​​Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest mandag den 15. juni 2020. Send ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger til nld@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Praktikant. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

​​Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Nicoline Lund Dahl på telefon 423 423 42 eller e-mail nld@hbseconomics.dk.