Vi søger økonomer

med Ingen kommentarer

Brænder du for at finde løsninger på store samfundsøkonomiske udfordringer?

​Er du interesseret i at udarbejde samfundsøkonomiske analyser om fx behovet for cyber security kompetencer i erhvervslivet, vurdere betydningen af offentlige innovationsprojekter for 1,2 mia. kr. årligt, eller belyse betydningen af global usikkerhed for dansk økonomi?

​​Så er du måske vores nye kollega. Vi har skabt Højbjerre Brauer Schultz for at levere viden, der kan udvikle og fremtidssikre velfærdssamfundet. Og det har vi stor succes med. Derfor er vi på udkig efter dygtige økonomer, som brænder for at omsætte dataanalyse til værdi for vores kunder.

​​Om dig

​​Du er uddannet økonom (fx cand.polit., cand.oecon., ph.d. i økonomi) og er blandt de dygtigste, uanset om nyuddannet eller erfaren.

​​Du skal brænde for at anvende kvantitative og statistiske metoder, arbejde med data og skabe evidensbaseret viden på et stærkt fagøkonomisk grundlag. Du skal have stærk faglig viden inden for fx erhvervs-, beskæftigelses-, social- eller uddannelsesområdet. Og du skal være i stand til at omsætte denne viden både analytisk og på skrift.

​​Samtidig skal du være salgs-og forretningsorienteret og trives i et ambitiøst og entreprenant konsulenthus, der både rådgiver og udfordrer sine kunder. Samtidig skal du være udadvendt, en god kollega og have gode samarbejdsevner.

​Hvad tilbyder vi?

​​​Vores faglige ambitionsniveau er tårnhøjt, og du vil komme til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne.

​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

​ ​Desuden tilbyder vi en attraktiv ansættelsespakke med bonus- og frokostordning.

​ ​Du vil blive ansat som konsulent, seniorkonsulent eller manager afhængigt af kvalifikationer og erfaring.

Om os

​Højbjerre Brauer Schultz er et samfundsøkonomisk konsulenthus i vækst. Vi har eksisteret siden sommeren 2015 og er i dag 15 medarbejdere. Vi arbejder for de centrale ministerier og styrelser, danske og internationale organisationer og større virksomheder. Du kan læse mere om os på www.hbseconomics.dk.

​​​​Ansøgning

​Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest fredag den 4. oktober 2019. Send ansøgning med CV og eksamensudskrift til eas@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Økonom. Spørgsmål kan rettes til partner Esben Anton Schultz, cand.polit., ph.d., på 2681 5779 eller eas@hbseconomics.dk.