Vi søger data science praktikanter

med Ingen kommentarer

Vil du bygge machine learning produkter, som præger velfærdssamfundet?

​​Så er du måske vores nye praktikant. Vi bygger datadrevne produkter som giver viden, der bruges til at udvikle vores velfærdssamfund. Og det har vi stor succes med. Derfor udvider vi vores data science team og er på udkig efter en dygtig praktikant, som brænder for at arbejde med machine learning.

​​Om dig

​​Du har hands-on erfaring med at arbejde med machine learning fra dit studie, dit arbejde eller fra andre projekter.

​Du kan arbejde i et team og forstår balancen i at bygge er godt produkt og overholde deadlines. Vi forventer, at du er selvstændig og effektiv i dit arbejde med data og gerne vil anvende dine kompetencer til skabe værdi for vores kunder. Du kender til Python. Det er også en fordel, hvis du har et kendskab til Natural Language Processing og Named Entity Recognition. Vi forventer ikke, at du kan det hele på forhånd, men du skal være villig til at lære.

​Om jobbet

​​Du vil blive en del af vores data science team og vil medvirke til at udvikle vores datadrevne produkter. Du vil indgå i det generelle dataarbejde i teamet, men vil også få ansvaret for at udvikle produkter. Du vil desuden deltage i sparring omkring nye produkter, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger både i og uden for data science teamet.

​​Dine opgaver kan blandt andet omfatte:

  • Bidrage til at udvikle ML modeller til at løse NER-problemer
  • Få ansvar for at udvikle mindre modeller og produkter
  • Blive inddraget i kunde- og salgsaktiviteter
  • Blive inddraget i valg af løsningsforslag til forskellige projekter
  • Bistå med løbende udvikling af de online dataprodukter, vi stiller til rådighed for vores kunder.

Om produkterne

​​Vi bygger typisk produkter af ustruktureret data fx tekstdata. Processen sker i tre trin: Som det første omdannes det ustrukturerede data til numeriske repræsentationer. Som det andet så bygges ML modeller til at udtrække viden. Som det tredje så bygges modeller til inferens, analyse og efterfølgende overlevering til kunden. Vi har bl.a. bygget produkter til at overvåge arbejdsmarkedsefterspørgslen, til at prædiktere fremtidens arbejdsmarked på kort sig og til at overvåge virksomheders rekrutteringssituation.

​Hvad tilbyder vi?

​​​​Du får et job, hvor der bliver lyttet til dig og sat rimelig krav til dit bidrag. Du vil få et stort indblik i anvendt data science. Du vil få en stejl læringskurve med løbende faglig sparring og kompetenceudvikling. Vi udvikler os hele tiden og samarbejder løbende med førende forskere fra blandt andet DIKU.

​​Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

​​Desuden tilbyder vi en løn på 6.000 kr. om måneden, en god frokostordning og stiller en pc til rådighed. Praktikperioden løber fra 1. september 2020 til 30. januar 2021 (eller efter nærmere aftale).

Ansøgning

​​​Send en motiveret ansøgning så hurtigt som muligt, men senest mandag den 15. juni 2020. Send ansøgning med CV til rm@hbseconomics.dk og mærk ansøgningen #Data scientist. Spørgsmål kan rettes til data science manager Rasmus Mikkelsen på 4220 7249 eller rm@hbseconomics.dk.