MARIA MILTOFT

Konsulent, cand.oecon.

Maria er uddannet økonom med speciale i public policy fra Aarhus Universitet og har en stærk faglig profil inden for nationaløkonomi, mikroøkonometriske metoder, offentlig ledelse og forvaltning. Det tværfaglige fokus på samspillet mellem politik og økonomi har givet hende kompetencer til at anskue problemstillinger fra nye vinkler samt at formidle komplekse analyser kompakt og simpelt til et bredt spektrum af beslutningstagere.

Maria har flere års erfaring med at anvende avancerede kvantitative metoder på danske registerdata. Dette har særligt været i forbindelse med effektevalueringer indenfor uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet. Hun er motiveret af at skabe forandringer, der virker i den offentlige sektor, gennem ny datadrevet viden og handlingsorienterede anbefalinger skabt i samarbejde med mange interessenter.

Tidligere har Maria arbejdet som forskningsassistent for professor Nina Smith. Derudover har hun været praktikant hos Rambøll Management Consulting og holdunderviser i mikroøkonomi på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.

T: +45 28595313

E: mm@hbseconomics.dk