HVORFOR OS?

Vores opgave er at give vores kunder det bedste fagøkonomiske grundlag for at træffe beslutninger, skabe forandringer og sætte dagsordner. Derfor går vi kun efter de dygtigste økonomer, uanset om vi søger erfarne folk, nyuddannede eller studenter.

Vi beskæftiger os med stort set alle dele af økonomi, og tilsammen skal vores medarbejdere derfor besidde en bred palet af kompetencer.

Vores faglige ambitionsniveau er tårnhøjt, og du vil komme til at arbejde sammen med nogle af landets bedste økonomer, der brænder for at gøre en forskel. Hos os er det resultaterne, der tæller, og konklusionerne er ikke givet på forhånd. Derfor fylder faglige diskussioner også meget – både internt og med kunderne.

Vores arbejdstempo er ofte højt, og du vil med garanti blive udfordret, men uanset hvor travlt vi har, så hjælper vi hinanden. 

Arbejdet foregår typisk i teams med tre-fire medarbejdere, hvor der vil være tilknyttet en erfaren projektleder, og projekterne varer normalt mellem to og seks måneder.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere hele tiden udvikler sig både fagligt og personligt. Derfor vil der løbende foregå kompetenceudvikling. 

Vi tilbyder samtidig en arbejdsplads med en fri og uformel omgangstone, hvor vi har det sjovt, og hvor der er højt til loftet.

JOB OG UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Vi ansætter løbende nye medarbejdere på alle niveauer, så hvis du tror, vi kunne være det rigtige match for dig, og hvis du er blandt de allerbedste, så ring til os, eller send os en uopfordret ansøgning.

KONTAKT

Esben Anton Schultz

PARTNER, CAND.POLIT., PH.D.

T: +45 26815779

M: eas@hbseconomics.dk